22 juli 2012

Denver


America’s next Topmodel
Vanochtend rustig aan gedaan, we zouden gaan shoppen maar de winkels zijn pas om 11.00u open. Niet alles is in Amerika 24 uur open, in de kleinere plaatsjes is zelfs de supermarkt niet altijd open, de kledingwinkels zijn doordeweeks meestal tot 20.00u. open en in het weekend tot 18.00u. We hebben eerst weer lekker buiten ontbeten, jammer dat het hotel het buiten gedeelte niet beter verzorgd, er is veel ruimte en een paar leuke fleurige planten zou alles net iets aantrekkelijker maken. Om half 11 gingen we op pad naar Cherry creek shopping mall, een half uurtje rijden van ons hotel. Het ligt in een mooie buurt, zo zie je nog wat van de stad. De mall’s zijn altijd netjes verzorgd met veel ,gratis, parkeergelegenheid, een foodcorner waar je van alles kan eten en drinken en natuurlijk  de winkels. We missen wel onze directory, Natasja, die weet altijd precies waar welke winkel is, wij lopen meer te dwalen en komen uiteindelijk elke keer bij dezelfde winkels uit, Abercrombi, Hollister(was niet in deze mall) en American Eagle. Zo ook deze keer, ik heb nog wel ondergoed voor Natasja bij Victoria secrets gekocht. Toen we terug naar de auto liepen zag ik een heel leuke winkel, hier zou Natasja wel een paar uurtjes kunnen vertoeven maar ik heb wat voor haar uitgezocht, Forever 21 was gesloten i.v.m. een verbouwing. We hebben bij de Starbucks nog wat gedronken met dit keer Banana walnut ipv Pumpkin bread(soort cake)ook erg lekker, heerlijk in de luie stoelen van de mall. Hier zie je ook veel ouderen genieten van het winkelend publiek.
Ons volgende doel was de mall Park Meadows, deze was echt groot en zag er van binnen heel mooi uit, dat kunnen die Amerikanen wel. Hier was ook een Hollister en een kids Abercrombi, ik wilde kijken voor ons kleine nichtje Lies maar ze hadden maten vanaf 8 jaar en om nu wat te kopen wat ze pas over 7 jaar aan kan, hebben we maar niet gedaan. We zagen een mooie winterjas voor Fabian op de pop bij Abercrombi maar zoals vaker was hij nog niet te koop in de winkel. Ik wilde gaan vragen of ze ze misschien achter hadden maar Fabian zei dat heeft geen zin hebben ze toch nooit. Zoals altijd ben ik toch maar gaan vragen, ze hadden de nieuwe idd niet maar nog wel winterjassen achter in de Clearance(opruiming)raar dat ze dat niet in de winkel hebben. Ik gauw Fabian geroepen en laat er nu een mooie jas bij zijn in zijn maat, Bas een vriend van school heeft net zoiets. De jongen zei dat hij 50 dollar was(orginele prijs 220 dollar), hij had er nog een die was 20 dollar, die was net iets te groot maar we hebben hem toch genomen. Bij de kassa bleek dat die andere van 50 ook 20 dollar was, twee jassen voor 40 dollar! We zijn nog naar Hollister gegaan voor een shirt. Fabian wilde er toch nog een van Abercrombi dus weer terug naar A&F. Michel zat buiten de winkel, Fabian ging de creditcard halen, hij kwam lachend terug, ze hadden gevraagd of hij bij de Abercrombi wilde werken, hier werken alleen modellen, ze moeten vaak in een spijkerbroek met blote borst bij de ingang van de winkel staan en gaan dan op de foto met klanten, meestal meisjes, haha, America’s next topmodel!
Je wordt meer moe van dat winkelen dan van een trail in de bergen, we zijn nog even naar de Wallmart gegaan voor wat water en Michel wilde nog een slaapshirt met de Amerikaanse vlag en het jaar 2012 erop.
Fabian wilde graag pizza van de Pizzahut met kaas in de rand, er was alleen een afhaal dus lekker rustig op de kamer gegeten met een groot glas melk.

















Daarna het spannende moment, de koffers pakken, zoals het er uitziet past het net, de jassen nemen we mee als handbagage. Morgen gaan we eerst nog naar het Capitol state building, vandaar naar het vliegveld waar we om 17.00u vertrekken.