12 juli 2012

Las Vegas

Las Vegas
We moeten hier 15 dollar per 24 uur betalen voor internet, maar hij is dan wel snel, ik heb nog wat filmpjes op youtube gezet, hier en hier van de weg naar Zion. Ook nog wat filmpjes van de Sulphur Creek hike in Capitol reef, hier, hier, hier en hier. Fabian had vanochtend het stukje nog gelezen van gister, het viel ons op dat op de foto's de wassen beelden minder echt leken, wij vonden ze in het museum heel goed gemaakt, we hadden alleen geen flits moeten gebruiken denk ik dan waren de foto's beter geweest.
Toen we vanochtend de auto instapten werden we aangesproken, "Are you ina", ja dat ben ik, we kwamen mensen van het Amerika forum tegen die afgelopen dagen ook in Ceacars zaten en nu verder gingen naar Zion, familie Theo met oma en opa, leuk om de mensen van het forum in het echt te zien :). Wij gingen op pad naar de overdekte outlet, het was vanochtend bewolkt en, maar, 40 graden. We zijn eerst naar Nike gegaan, daar was niet veel, Michel heeft bij Thimberland 2 blousjes gekocht, misschien gooit hij nu de oude eens weg, ook weer 2 nieuwe caps, route 66 en retired marines. Bij de Levi een broek voor Michel en Fabian en een wit spijkerjack voor mij. Fabian heeft nog een trainingsbroek bij Adidas gekocht. We hebben bij de Subway een breakfast broodje gekocht, was best lekker, ei met ham en weer veel groenvoer. Daarna nog even bij Fry's maar dat vonden we, heel groot, maar niets wat we zochten. We zijn weer terug gegan naar ons hotel, en een kopje thee gedronken. Ik ben als enige in badpak gegaan om van het mooie grote zwembad gebruik te maken. Michel houdt niet van boven water zwemmen en Fabian is bij de Sulphur creek hike verbrandt, hij heeft nu velletjes op zijn rug en schouder, daar wil hij zich niet mee vertonen. Het was heerlijk in het zwembad, af en toe kwam het zonnetje achter de wolken tevoorschijn en het was lekker warm. Fabian was mee om foto's van het zwembad te maken. Alleen zwemmen is niet zo leuk dus na even opgefrist te zijn ben ik er maar uit gegaan. We zouden nog naar het automuseum van Imperial palace gaan, dit hotel ligt aan de overkant van Ceacars. We vonden dit geen mooi hotel, eerst navragen waar het museum was, een mevrouw van de informatiebali riep ons terug en gaf ons twee gratis kaartjes, we hadden nog maar een uur voor sluiting, de entree was 11,95, vonden we best veel. Michel heeft buiten gewacht, Fabian en ik zijn gratis naar binnen gegaan. De vader van een vriend van Fabian heeft net de nieuwste Ferrari gekocht dat vinden de jongens natuurlijk prachtig. Hier stonden voornamelijk oldtimers, ook leuk om te zien en voor de echte liefhebber geweldig., veel motorkappen stonden open maar daar hebben wij niet veel mee.
We zijn weer terug gegaan naar het hotel en hebben bij valet onze auto gevraagd, Fabian wilden met de gopro de strip in de avond filmen. We zijn eerst bij Red lobster wezen eten, was erg lekker. Toen we er heen reden zagen we allemaal zand in de lucht, het begon flink te waaien, we dachten dat we weer in een zandstorm terecht zouden komen, het viel mee. De Tomtom moest ons naar het begin van de strip leiden, ik zei nog tegen Michel dat we beter Town square konden invoeren, Michel dacht meer aan de outlet, er zijn echter 2 outlets, wat we al dachten we hadden de verkeerde. Toen toch maar Town square, toen volgden we de aanwijzingen niet goed, weer verkeerd. Toen we uiteindelijk bij het begin van de strip aankwamen was het wel goed donker, het filmen kon beginnen. Michel heeft ons afgezet bij de Wynn, Fabian wilde dit hotel(5*) wel van binnen zien, zijn vriend Bas slaapt hier over een paar dagen met broertje en moeder. Een mooi hotel, nog vrij nieuw, men blijft maar bouwen op de strip, het ene hotel nog mooier dan het andere, alleen geen thema hotel zoals Ceacars Palace. We zijn via Palazo en Venetian gelopen, bij het Venetian waren 3 meisje(Andre Rieu achtig)viool aan het spelen en anderen op stelten en verkleed aan het dansen, erg leuk. We zijn nog doorgelopen naar Bellagio, dit is net voorbij ons hotel, en hebben een show gekeken. Daarna zijn we weer terug gelopen naar ons hotel waar Michel lekker thee had gemaakt. Fabian is lekker in het tweepersoons bubbelbad gegaan. We hebben geen nieuw internet genomen, ik zou het stukje de volgende dag wel schrijven en nu een beetje op tijd gaan slapen. Om 3 uur in de nacht ging de telefoon, wij schrokken natuurlijk, we waren net te laat om op te nemen, het was Irma, daarna ging hij weer af, ik hoorde in de verte Ton en Irma praten, die zaten in Parijs. Je gaat je dan toch een beetje zorgen maken. Daarna ging hij nog een keer, voor de zekerheid Natasja en Irma een sms gestuurd, van Natasja kreeg ik een sms terug, maar er zou toch niets met de van der Meertjes zijn? Ik was de volgende ochtend even gaan gokken, slechte kasten hier, 3 dollar verloren, terwijl ik had gedroomd dat ik 5000 zou winnen! Toen kreeg ik een sms van Irma, haar telefoon had kuren, was per ongeluk aan gegaan en mijn nummer gedraaid. Later vertelde Michel dat hij Ton had gebeld, gelukkig was dus alles goed. Grappig was dat later die nacht we een man hoorden zingen, het melodietje van mijn telefoon, Lucy in the sky with diamonds, van de Beatles. We hadden dus een onrustige nacht.