19 juli 2012

Great sand dunes-Colorado Springs

Baseball
We hebben heerlijk geslapen in de lodge na ons spannende avontuur gister. De man van de receptie vertelde ons dat de beren hier wel 6 feet(1.85m) zijn, wij vonden hem al groot. Vanochtend de gordijnen open en weer een mooi zicht op de Sand dunes, de drinkbakjes zaten weer vol met hummingbirds(kolibri). We hebben lekker buiten gegeten. Ik heb hier geboekt via het reisverslag van Michelly, en het is ons prima bevallen. We zijn eerst nog even langs het visitorscenter gereden voor wat informatie, deze plek is voor herhaling vatbaar. We kwamen langs de Zapata falls, en zijn er naar toe gereden, eerst 6 km. over een behoorlijke hobbeldeboobel weg, daarna nog een km. omhoog lopen. Michel had gister een beren bel voor mij gekocht, we moesten er toen om lachen, maar na gister toch maar aan mijn broek gehangen, ik leek wel zo’n Oostenrijkse koe met bel, maar geen beren tegen gekomen. De watervallen waren okay, we zijn inmiddels verwend.



Uitzicht vanaf de lodge



We moesten nog 2,5 uur rijden naar Colorado Springs, hier hebben we via Hotwire een Hyatt place geboekt. We zijn eerst gaan inchecken en toen gelijk naar het Basebal stadion gereden om tickets te kopen voor de Minor league(soort eerste divisie) wedstrijd van de Sky sox tegen Salt Lake city bees. Daarna weer terug naar het hotel, Fabian en ik even gezwommen, gegeten bij Applebees tegenover het hotel. Daarna op pad naar het stadion. We kregen bij binnenkomst een handdoekje met de naam van de Sky sox erop. Voor het begin van de wedstrijd werd het volkslied gespeeld, iedereen staan, hand op de borst. Er was ook een zone in het stadion voor mensen met een hond, het was daar best vol, mensen zaten met de hond op een grasveldje. Verder veel gezinnen met zelfs baby’s. Het was een echte familie bijeenkomst, er werd veel en vet gegeten, mensen naast ons zagen we steeds weer met iets anders komen wat ze daar konden kopen. De Sky sox stonden na 5 innings met 6-0 voor, daarna scoorde Salt Lake in twee slagbeurten 7 punten, Sky sox nog 2. Alle ballen die in het stadion werd geslagen mochten de mensen houden, er werd tussendoor steeds muziek gespeeld en er werden spelletjes gedaan met mensen uit het publiek. Bij de 8e inning zijn we weg gegaan, het was al over 10 uur, en we hadden het wel gezien. Fabian vond het leuk om gezien te hebben, helaas geen Major League, de Denver Rockies spelen uit als wij er zijn, maar dit was ook leuk.
Morgen gaan we naar onze laatste stop Denver, nog wat bekijken, shoppen, lijstje van Natasja, nog wat shirtjes voor Fabian en dan bijna weer naar huis, ook weer lekker, wat gaat het snel!
Foto's van gister via deze link:
http://kuipertjeusa.wordpress.com/2012/07/19/santa-fe-great-sand-dunes/

1 opmerking:

  1. Time flies...
    Jullie hebben wel een prachtige reis gemaakt hoor, en dan op de valreep toch nog een beer gespot.
    Grtz.Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen